SARAY LOKUMU
MALZEMELER
4 su bardağı süt
7 kaşık irmik
7 kaşık şeker
1 paket vanilya
1 paket krem şanti
1 çay bardağı süt
Hindistan cevizi
süslemek içinde ceviz veya albeninin tane tane yuvarlak çikolatası
YAPILIŞI
4 su bardağı süt, irmik, şeker, ve vanilyayı pişir. Soğumaya bırak. El yakmayacak şekilde soğuyunca 1 çay bardağı sütle hazırlanan krem şantiyi karıştır ve yuvarlak şekiller verip, Hindistan cevizine bula ve üstüne ceviz yada top çikolatalardan koyup servis yap. Afiyet olsun
4 yorum:
hem pratik hem de çok leziz bir tariftir,sık sık yaparım.elinize sağlık...
çok severim bu tatlıyı canım.ellerine sağlık.sevgiler.
Vazgeçilmeyen bir lezzet, hemde bu uğraştırmayan tarifiyle kesinlikle denemeye değer. Ellerinize sağlık..
Merhaba
Blogunuzu çok beğendim. Böyle bir bloga sahip olduğunuz için sizi kutluyorum.
Sizi kendi bloğuma davet etmek istiyorum.
Teşekkürler.
Nurselin Mutfağı.
Yorum Gönder